Beste HaarWax en beste HaarGel

beste haarwax, haargel, beste haargel, natuurlijke haarwax, natuurlijke haargel

Kies de beste haarwax en beste haargel: NIEUW!

Een natuurlijke haarwax en natuurlijke haargel.

Je haar is belangrijk voor je en je verzorgt het zo goed mogelijk. Het laatste wat je wilt is je haar verliezen. Als je om je heen kijkt en je ziet anderen met dun haar, inhammen of een kale kruin, denk je toch: ‘ik hoop niet dat ik dat krijg’.
Juist omdat je haar belangrijk is, wil je ook dat het goed zit en gebruik je haarwax of haargel. Maar je vraagt je gelijk af of dat allemaal wel zo goed is voor je haar , of dat het juist geen haaruitval veroorzaakt want die verhalen hoor je vaak genoeg.
Ik kan je geruststellen, maar niet helemaal. Alleen als je de juiste maatregelen neemt gaat het goed.

Je haar groeit in fases. Na een haargroeifase van plm vijf jaar, komt je haar in de rustfase, valt je haar uit en wordt het vervangen door een nieuwe haar. Net onder je huidoppervlak gebeurt dit allemaal, daar zitten de actieve haarwortelcellen. Dit normale proces van groei en vervanging lukt alleen als je hoofdhuid gezond is. En dat is precies waar het mis kan gaan.
De meest haarwax en haargel bevatten chemische bestanddelen die niet of nauwelijks uit te wassen zijn. Deze stoffen hopen zich op (residu) beschadigen je haarstructuur en irriteren je hoofdhuid. Gevolg: jeuk en schilfers, droog en dof haar. Dan is er geen sprake meer van een gezonde situatie en is het logisch dat je normale haargroei verstoord is. Precies wat je niet wilt.

haarwax haar wax , beste haarwax, natuurlijke haarwax
de natuurlijke haarwax van de Haarkliniek
haargel , haar gel, natuurlijke haargel, natuur haar gel
de natuurlijke haargel van de Haarkliniek

Gelukkig is er nu een haarwax en haargel die geheel natuurlijk is.

Geen enge chemische toevoegingen, maar alleen natuurlijke ingrediënten. Met helend extract van zee-alg. Gezond voor je hoofdhuid en voor je haar. Ik heb de natuur HaarWax en natuur HaarGel ontwikkeld op grond van de jarenlange ervaring met mannen met haaruitval. Vaak zag ik dat de hoofdhuid geiirriteerd was, met jeuk en schilfers. Het haar zelf was vaak te droog en te pluizig. Allemaal tekenen dat het mis is. Maar met deze haarwax en haargel kun je je haar prima stylen, blijft het de hele dag in model zoals jij dat wilt en -het belangrijkst- hou je je haar en hoofdhuid gezond, in optimale conditie en bescherm je je haargroei !
Wil je de de beste haarwax of beste haargel ? Bestel natuur HaarWax
en natuur HaarGel hier.
aanvraag direct advies  
of stuur je vragen naar vraag@haarkliniek.com . Wij beantwoorden deze graag

haarwax, haargel, van drs plinck, natuurzuiver, beste haarwax, beste haargel

ontwikkeld door drs Plinck, arts van de HaarKliniek
ontwikkeld door drs Plinck, arts van de HaarKliniek

Categorie

misschien ook interessant

Tags