Biologisch haargroeiserum

biologisch haargroeiserum

Het biologisch haargroeiserum

Laatst liep ik ergens rond, en vroeg een vriendin aan mij; ‘wat nou als ik of een andere vrouw met gezond haar jullie serum gebruik, kan ik dan mijn haar wel verven en föhnen etc.?’

Het biologisch haargroeiserum bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten (voornamelijk vitaminen & mineralen) die bewezen goed zijn voor de haarcellen. Het serum wordt aangebracht op de hoofdhuid, vervolgens moet het 4 uur lang intrekken, zodat het ook echt op de plek van bestemming komt (bij de haarcellen).

Doorgaans gebruiken mijn patienten het serum dagelijks, maar ik verwachtte dat het bij mensen die geen haaruitval en/of -ziekte hebben niet dagelijks nodig is.

Dit ben ik, samen met deze vriendin, gaan onderzoeken. Zij is het serum gaan gebruiken (3 maal per week) gedurende 1 maand lang. Het resultaat mag er zeker zijn. Van zichzelf heeft ze fijn haar, wat snel vettig wordt, hierdoor doet ze zo min mogelijk met haar haar. Na het gebruik van het biologisch haargroeiserum wordt het haar veel minder snel vet, haar natuurlijke krullen komen goed tot zijn recht en het haar kan behandeld worden met producten die ze eerst niet kon gebruiken (wegens het snel vettig wordende haar).

De volgende stap is te onderzoeken hoe het haar reageert na het verven van het haar (inmiddels 2 maanden lang biologisch haargroeiserum gebruikt, 3 maal per week).
Normaal gesproken verft, deze vriendin, het haar om de 8-10 weken. Na iedere verfbeurt voelt het haar heel stug, droog en broos aan waardoor ze het eigenlijk niet meer wil wassen, borstelen etc. Ze is bang dat het haar dan afbreekt.

Deze keer was dit totaal anders, na de verfbeurt was het haar helemaal niet dof, dor en breekbaar maar het tegenovergestelde. Het haar behield de glans en dikte en zag er gezond uit. Het resultaat van 3 maal per week het biologisch haargroeiserum gebruiken heeft dus een heel goede invloed op de haarcellen van vrouwen die verder geen last hebben iets maar wel af en toe het haar een chemische behandelingen ondergaan ( zoals haarverf).

Inmiddels zijn we 3 maanden verder en deze vriendin in kwestie gebruikt nog steeds het biologisch haargroeiserum, ze is hier erg over te spreken. Waar ze normaal gesproken moeite had met het behandelen/stylen van het haar, is dit nu volledig omgedraaid. Het haar zit goed, voelt sterk en gezond aan. Ze heeft het ook aangeraden aan vriendinnen van haar en ook hier krijgt ze alleen maar positieve reacties van terug.

De conclusie is dat het biologisch haargroeiserum met alle natuurlijke vitaminen & mineralen die het bevat, heel goed werkt voor vrouwen die wel een gezonde haargroei van binnenuit hebben maar daarnaast toch kampen met problemen zoals haarstructuur, glans, dikte, gezondheid en snel vet wordend haar.

Gebruik het serum dus 3 maal per week, masseer het rustig in over de hoofdhuid (niet erin wrijven), laat het gedurende 4 uur intrekken (tip: doe het voor het slapen gaan), de volgende dag hoeft u niets te doen.

Resultaat kunt u verwachten na plm. 1 maand. Het haar zal gezonder aanvoelen, dikker worden (uw normale dikte zal herstellen), meer glans, minder snel vettig etc.

Direct het biologisch haargroei serum bestellen?

biologisch haargroei serum

Via onderstaande link ontvangt u nu op 2 pakketten 15% korting!
biologisch haargroei serum 15% korting

Heeft u nog aanvullende vragen, stel deze per email of WhatsApp.
tricholoog@haarkliniek.com | 06 38 21 92 77

Graag verneem ik ook uw bevindingen van het gebruik van het biologisch haargroei serum, laat dit weten via tricholoog@haarkliniek.com

Categorie

misschien ook interessant

Tags