Micro-plastic in shampoo? Kies bewust, kies een veilige natuurlijke shampoo!

natuurlijke shampoo

Natuurlijke shampoo, veilig voor je haar.
Let op want in veel shampoos zijn (micro) plastic bolletjes verwerkt om te zorgen dat deze soepel langs het haar glijdt en gemakkelijk uitwasbaar is. Het zijn goedkope grondstoffen en gemakkelijk te verwerken in shampoos, conditioners etc. . Maar helaas is plastic niet afbreekbaar en bij iedere wasbeurt komt er zo meer plastic in het milieu terecht. Recent is aangetoond dat de vis die we eten dit soort plastic bevat. En zo komt via de voedselketen in potentie schadelijke stoffen in ons lichaam terecht.

Wil je dit niet, kijk op het etiket van je producten. Polyethylene, polypropylene, polyethylene terephtalate of nylon-12  is de benaming voor plastic.

Onze producten bevatten deze chemische stoffen niet. Onze natuurlijke shampoo en al onze producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die geheel afbreekbaar zijn in het milieu. Onze producten zijn niet getest op dieren. Onze shampoo is niet agressief , spaart je haar en zorgt dat het weer gezond en glanzend wordt. Het voortkomt schade, afbreken van het haar en remt daarmee haarverlies. Je krijgt weer gezond en glanzend haar en je herstelt je haarvolume.

Dit alles vinden wij heel belangrijk: gezond haar, de veiligheid voor jou, de veiligheid voor het milieu en het niet opofferen van proefdieren. Voor nu en voor de toekomst.

Wil je een veilige shampoo ? (klik)

Categorie

misschien ook interessant

Tags