Rui periode. Haaruitval in de winter

oorzaak haaruitval vrouwen

De rui periode.

Haaruitval in de winter, dit betekent dat de ‘rui periode’ er weer aankomt. In de kliniek krijg ik in deze periode vaak de vraag:” mijn haaruitval lijkt iets meer dan eerst? Betekent dit dat mijn behandeling niet meer werkt?” Mijn antwoord hierop is: nee, wat u ervaart is haaruitval door de seizoenswisseling. Tijdens de wisseling van het seizoen valt het haar iets meer uit dan anders. Dit is volkomen normaal. Ik kijk altijd naar de gemiddelden, in de periode voor de wisseling zal er naar verhouding minder haaruitval zijn dan het gemiddelde. In de periode van de seizoenswisseling is dit meer dan het gemiddelde. Uiteindelijk kijk ik naar de gehele periode en dan zie ik doorgaans na plm. 2 maanden dat het haarverlies zich herstelt.

Herstelt de haaruitval niet na plm. 2 maanden dan is er meest waarschijnlijk meer aan de hand. Mijn advies: laat het z.s.m. onderzoeken! Hoe eerder u erbij bent, hoe meer ik voor u kan betekenen.

rui periode, haaruitval winter, haarverlies vrouw, seizoens haaruitval
happy hair, happy you

Is er überhaupt iets te doen tegen de ‘rui periode’? Ja zeker! Tijdens de ‘rui periode’ is het verstandig uw haar extra goed te verzorgen, gebruik hiervoor natuurlijke haarproducten zonder chemische toevoegingen. Hiernaast verricht ik in de kliniek gedurende deze periode vaak een extra behandeling om zodoende de haarcellen van de juiste bouw en voedingsstoffen te voorzien. Ook het innemen van de juiste vitaminen ondersteunt uw natuurlijke haargroeicyclus.

Categorie

misschien ook interessant

Tags