Meting apparatuur voor haar en hoofdhuid

pH-waarde, lichaamseigen pH-waarde, pH-meting, natuurlijke shampoo, beste natuurlijke shampoo, natuurlijke haarverzorging, haarkliniek, beste haarverzorging, beste natuurlijke haarverzorging, natuurlijke verzorgingsporducten, beste natuurlijke verzorgingsproducten, beste pH-waarde

Nieuw bij de Haarkliniek; meting apparatuur voor haar en hoofdhuid.

In Nederland zijn wij de enige die deze nieuwe techniek als aanvulling gaan gebruiken om u van het juiste behandelplan te voorzien.

C+K Electronics nodigde ons mei 2019 uit omdat zij nieuwe meting apparatuur voor haar en hoofdhuid ontwikkeld hebben welke de Haarkliniek in gebruik zal nemen. Met deze metingen kunnen wij samen met u precies zien hoe gezond uw haar & hoofdhuid is en belangrijker: wat voor u het beste product is om te gebruiken.

Afgelopen week ben ik, samen met de assistenten van de Haarkliniek, op training geweest in Keulen bij C+K Electronics. Het was een bijzonder leuke en leerzame dag vol wetenschap, nieuwe technieken en alles over meting apparatuur voor haar en hoofdhuid en hoe deze te gebruiken is.

Onderstaand de metingen die wij gaan verrichten.

  • PH meter
  • Sebummeter
  • Indentometer
  • TEWL meter
  • Glossmeter

PH meter: Dit is één van de belangrijkste metingen. Met de PH meter wordt uw eigen PH-waarde op de hoofdhuid gemeten, dit heeft alles te maken met de zuurgraad. Voor mij is dit essentieel om te weten. Veel producten waaronder de shampoos zijn gebaseerd op zuurgraden. Aangezien ik in de kliniek veel mensen zie met een geïrriteerde hoofdhuid door verkeerd product gebruik, kan ik met de PH-waarde vaststellen waardoor de irritatie komt én belangrijker hoe ik dit op kan lossen.

Sebummeter: Met deze meting wordt gemeten hoe vettig uw haar/hoofdhuid is. Dit en geeft extra informatie waarmee ik advies kan geven over hoe vaak de persoon in kwestie het haar dient te wassen en welke producten de vetproductie kunnen stabiliseren.

Indentometer: De indentometer meet de flexibiliteit van uw huid. Met deze informatie kan ik bepalen hoe de behandeling (van uw haar/hoofdhuid) er uit dient te zien en hoe diep alles ingesteld moet zijn om uiteindelijk op de juiste plek- bij de haarcellen- terecht te komen.

TEWL meter: Dit is de meting voor uw transepidermal water loss (tewl). Of te wel meten we hiermee uw vochtigheid/vochtdoorlatendheid van uw hoofdhuid. Ik gebruik de uitkomst (samen met de uitkomst van de PH-meting) voornamelijk bij het geven van het voor u juiste productadvies.

Glossmeter: Hoeveel uw haar, van nature, glanst heeft alles te maken met het gebruik van de juiste producten in de juiste frequentie. Met de glossmeter kan ik vaststellen hoeveel uw haar glanst. Dit is bepalend voor het uiterlijk van uw haar en een maat voor de algemene gezondheid van uw haar.

Wilt u meer weten over meting apparatuur voor haar en hoofdhuid? Dit kan via de mail: aanvraag@haarkliniek.com of wilt u een afspraak maken? aanvraag consult  

meting apparatuur voor haar en hoofdhuid

Categorie

misschien ook interessant

Tags