Middelen tegen haaruitval, haargroeimiddel

Bestaan er echt middelen tegen haaruitval ( haargroeimiddel ) ? Deze vraag krijg ik steeds vaker van de mensen om mij heen. Of dit echt zo is en hoe dit allemaal werkt vertel ik je in onderstaande blog !

Allereerst zal ik je uitleggen hoe de middelen tegen haaruitval werken. Ik hoor in mijn praktijk namelijk steeds vaker dat er wordt gedacht dat het haar dood is, dit is niet waar ! De haren (haarcellen), bij mensen die last hebben van haaruitval, zijn lui hierdoor kan ik met diverse middelen deze haren (haarcellen) weer actief maken.

Hoe ik dat doe ? Lees snel verder; hier vertel ik je welke middelen tegen haaruitval er op de markt zijn, wat doen deze middelen tegen haaruitval, zijn deze middelen tegen haaruitval voor iedereen geschikt & waar moet je rekening mee houden tijdens het gebruik van deze middelen tegen haaruitval.

Middelen tegen haaruitval , welke zijn er en wat doen ze precies. Deze middelen kunt u zelf verkrijgen ( Let op ! in sommige gevallen dient een recept getoond te worden )

Er zijn diverse soorten middelen tegen haaruitval, het meest bekende (ook het oudste) haargroeimiddel is minoxidil (verkrijgbaar in 2% voor vrouwen of 5% voor mannen). Minoxidil is een lotion die je 2 maal daags op de hoofdhuid dient aan te brengen en vervolgens in moet laten trekken. Minoxidil stimuleert de haarcellen tot het aanmaken van nieuwe haren, echter moet je er rekening mee houden dat deze lotion in meerdere gevallen als zeer agressief wordt ervaren en de hoofdhuid kan gaan irriteren (dit komt door de hoeveelheden alcohol).

Andere middelen tegen haaruitval zijn Dutasteride en Finasteride, alleen te gebruiken voor mannen. Dit zijn pillen en deze blokkeren het hormoon Testosteron. Bij de Alopecia Androgenetica (klassieke mannelijke kaalheid) is het het hormoon DHT (Dihydrotestosteron) wat de haarcellen inactief maakt. Door deze hormoonblokkers in te nemen blokkeer je dus dat proces, let wel op dat het Testosteron in het hele lichaam wordt geblokkeerd en dit gaat gepaard met bijwerkingen. De bijwerkingen zijn o.a. impotentie, borstvorming etc. ook zijn deze bijwerkingen vaak onomkeerbaar let dus goed op voordat je iets inneemt en lees altijd de bijsluiter!

middelen tegen haaruitval, haargroeimiddel, bijwerkingen, borstvorming man, hormonen, hormoonblokkers, finasteride, dutasteride, haaruitval, haarverzorging

Dit is dé reden waarom wij, de Haarkliniek, het Biologisch HaarGroeiserum  hebben ontwikkeld. Het biologisch haargroeiserum is een middel tegen haaruitval welke te gebruiken is voor zowel mannen als vrouwen, dit is een natuurlijk product waardoor er geen bijwerkingen of irritatie / beschadiging optreedt. Het serum dien je 1 maal daags in te masseren op de hoofdhuid en vervolgens in laten trekken tot aan de haarcellen ( plm. 4h ). In het serum bevinden zich de bouw en voedingsstoffen om de hergroei van het haar te herstellen, maar ook zink wat een natuurlijke blokker is van het hormoon DHT waardoor er geen verdere haaruitval optreedt.

middelen tegen haaruitval, haaruitval, haarverzorging, haarproducten, kaalheid, haargroeimiddel
Biologisch haargroeiserum (mannen)
middelen tegen haaruitval, haaruitval vrouwen, haarverzorging, haarproducten, haargroeimiddel, haaruitval, haarstyling.
Biologisch haargroeiserum (vrouwen)

Middelen tegen haaruitval via een behandeling in onze kliniek.

Uiteraard bestaan er ook behandelingen tegen haaruitval, de behandelingen die wij hier in kliniek verrichtten zijn; LED Mesolichttherapie en Mesotherapie. Met de LED therapie   behandelen we de haarcellen middels licht, met onze speciale LED lamp bereiken wij de, wetenschappelijk bewezen & onderbouwde golflengte van 730 nm. Deze golflengte dringt door tot in de haarcellen waar vervolgens de energie van het licht wordt overgedragen aan de haarcellen, zodoende reactiveren wij jouw eigen haarcellen weer tot het maken van nieuwe haren.
De mesotherapie   is een, heel kleine, vooraf ingestelde injectie in / rondom de haarcellen met hierin alle wetenschappelijk onderzocht en bewezen bouw en voedingsstoffen om de haaruitval de stoppen en de hergroei van jouw haar te stimuleren.

Alle behandelingen die in de kliniek worden verricht, zijn wetenschappelijk onderzocht; onderbouwd en bewezen. Al 30 jaar behandelt de haarkliniek allerlei vormen van haaruitval en maakt alleen gebruik van een haargroeimiddel dat wetenschappelijk bewezen is.

Wil jij weten of een haargroei middel of een behandeling voor jou van toegevoegde waarde kan zijn? Vraag het mij via vraag@haarkliniek.com of vul het direct het online aanvraagformulier voor advies aan welke je kan vinden op www.haarkliniek.com (klik hier)  
tegen haaruitval,haargroeimiddel, haaruitval, haarverlies

Categorie

misschien ook interessant

Tags