Dunner haar

Dunner haar

Dunner haar, we hebben er allemaal wel eens mee te maken maar hoe komt het eigenlijk en is dit te behandelen? Dit alles lees je in onderstaand artikel.

Wat is de oorzaak van dunner haar?

Het kan meerdere oorzaken hebben echter het komt vaak van binnenuit: de haarcellen zijn van binnen verzwakt waardoor deze niet meer de gezonde sterke haren produceren. De haarcellen produceren vooral verzwakte haren waardoor dit ervaren wordt als zijnde dun haar. De haarfollikel wordt steeds kleiner en de haargroeicyclus zal verkorten (of te wel het haar zal minder lang groeien en eerder uitvallen dan normaal). Dit alles kan te maken hebben met hormonen, stress, ongezonde leefstijl, chemische behandelingen, chemische haarverzorgingsproducten, geneesmiddelen etc. (lees hier meer over op onze de blog) wilt u weten of dit bij u aan de hand is? Maak hier direct een afspraak.

Wat is de behandeling van dunner haar?

In de kliniek zie ik dagelijks mensen die te maken hebben met dun haar en omdat de haarcellen bij dunner haar niet weg zijn (slechts verzwakt) is dit zeer goed te behandelen. In de kliniek gebruik ik diverse behandelmethoden zoals Mesotherapie, LED- Mesolichttherapie & Microneedling. Deze behandelmethoden stimuleren uw haarcellen van binnenuit met de juiste voedingsstoffen, energie en bouwstoffen. Wilt u weten of een dergelijke behandeling van u van toegevoegde waarde kan zijn om zo uw dunne haar te behandelen? Maak hier direct een afspraak.

Tip: wanneer u dun haar ervaart is het van belang direct hulp te zoeken, want hoe eerder u hierbij bent des te beter de behandeling aan zal slaan.

dunner haar, haaruitval, haarverlies, dun haar, haaruitval bij mannen, haaruitval bij vrouwen, behandelingen haaruitval, behandelingen haarverlies, natuurproducten, natuurlijke haarproducten

Categorie

misschien ook interessant

Tags