Beste haarverzorgingsproducten

haarproducten haarkliniek, beste haarverzorgingsprodcuten

Beste haarverzorgingsproducten. Kies voor veilig.
Natuurlijk geldt voor iedereen dat je alles wat je voor je lichaam gebruikt zo veilig mogelijk wilt hebben. Maar zeker als je last hebt van haarverlies en/of problemen met je hoofdhuid is het belangrijk dat je kiest voor de beste haarverzorgingsproducten. Het laatst wat je wilt is je probleem verergeren of in stand houden. Gelukkig groeit er steeds meer bewustzijn over wat we eigenlijk op onze huid smeren en voor ons haar gebruiken. Veel producten bevatten chemische bestanddelen waarvan duidelijk is dat deze schade kunnen toebrengen aan ons en aan het milieu. Vergeet niet dat de huid ons grootste orgaan is en dat de natuurlijke barriere van de huid niet gemaakt is voor chemische bestanddelen.

Shampoo
Het schadelijkst in shampoo is natriumlaurylsulfaat. Vooral als je last hebt van haarverlies, jeuk en schilfering. Sterker nog, de kans is groot dat het juist daardoor veroorzaakt wordt. Natriumlaurylsulfaat droogt je huid erg uit en veroorzaakt jeuk en irritatie. Het beschadigt de beschermde cuticula van je haar. Je haar wordt bros en breekbaar. Het is altijd aan te raden een goede shampoo te gebruiken, bijvoorbeeld onze Aloe Vera Shampoo. Deze is het veiligst voor je haar, is geheel natuurlijk en bevat geen schadelijk natriumlaurylsulfaat. Ik zie heel goede resultaten, meer glans gezonder haar en minder breuk.  (bestellen ? Klik hier )

Beste haarverzorgingsproducten, damaged-hair

beschadigd, bros haar, dit wil je niet !

Conditioner
Conditioners bevatten geurstoffen en parabenen. De parabenen kunnen irritatie veroorzaken. Onze HaarKuurconditioner is volledig natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen. De HaarKuurconditioner beschermt je haar tegen breken en beschermt de cuticula.(=schublaag) (bestellen ? Klik hier)

Haarlak,
mousse en gel. Deze kunnen toxische stoffen bevaten zoals triclosan, oxybenzon, isobutaan of propyleenglycol.

reactie van een gebruiktster: Wilma “Wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb! Mijn haar valt niet meer uit, ik heb mij krullen terug en weer nieuwe haargroei. Ik krijg veel positieve reacties. Ik hoop dat dit zo blijft! Bedankt! 🙂 Groetjes”


1 Reactie

Avatar
Ben Hooijman 25-09-2014, 17:51

Ik kan bovenstaande alleen maar beamen. Ik heb veel last gehad van jeuk, sinds ik produkten
van de haarkliniek gebruikt is mijn hoofdhuid vrij van jeuk. Mijn haren zijn in twee jaar tijd voor 50% verbeterd. Ik ben erg blij met de methode van werken van Drs.Plinck

Reageer
certificaat World Trichology Society certificaat World Trichology Society drs. Plinck
dokter Plinck is lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck