Haarverzorging voor gezonde hoofdhuid en haargroei.

aandacht voor je haarverzorging
Iedereen wil mooi gezond haar. En met een beetje extra aandacht voor je haarverzorging kun je vaak al heel goede resultaten krijgen. Je moet vooral letten op de juiste verzorgingsproducten, vooral voor de hoofdhuid. Een gezonde haargroei is namelijk afhankelijk van een gezonde hoofdhuid. Irritatie, schilfering en jeuk van de hoofdhuid komt heel vaak voor. En gebruik je niet de goede producten als haarverzorging, heb je grote kans dat je haar bros, futloos en breekbaar wordt. En als je haar beschadigt is, kan het afbreken. Het lijkt op haaruitval maar is het niet. Afbrekend haar kun je eenvoudig met de juiste haarverzorging van buitenaf voorkomen, haaruitval kun je juist het beste van binnenuit bestrijden. Wel is het belangrijk extra aandacht te geven aan je hoofdhuid. De volgende natuurlijke oliën kunnen je helpen de balans van je hoofdhuid te herstellen en daarmee de gezonde haargroei te helpen stimuleren.

haarverzorging, Jojoba Oil

 • (peper)muntolie.
  Pepermunt olie werkt fantastisch voor je haar en is kalmerende voor de hoofdhuid vooral bij jeuk. Het is wel erg sterk, dus je kunt het beter wat verdunnen met water (goed omschudden)

 • Jojoba olie 
  Jojoba olie is een extract van de jojoba , een plant die groeit in Mexico, Arizona en Californie. Jojoba wordt verwerkt in zeer veel haarproducten en met goede reden. Jojoba herstelt de vochtbalans van de hoofdhuid en stimuleert de haargroei. Jojoba is vooral geschikt als je een droge (hoofd)huid hebt. 

 • Rozemarijn  olie
  Rozemarijn olie stimuleert de haargroeisnelheid Het is vooral geschikt om je haar sterker en langer te maken. 

 • Kokos olie
  Kokosolie is een goede vochtinbrenger. Als je het aanbrengt op een vochtige huid helpt  het goed tegen hoofdroos en schilfering. De eiwitten van de kokosolie hebben een voedende functie. Vooral voor beschadigd kroezend haar is het heel geschikt.

Wil je een natuurlijke conditioner ? kijk in onze webwinkel. (klik hier)

Categorie

misschien ook interessant

Tags