Finasteride bijwerkingen.

Een toenemend aantal mannen die het middel gebruiken tegen haaruitval en kaalheid zegt dat ze last hebben van finasteride bijwerkingen.
Zoals depressie, seksuele stoornissen en impotentie. En het komt voor dat deze klachten aanhouden nadat ze met finasteride zijn gestopt.

De FDA in de VS onderzoekt momenteel deze klachten. Op dit moment zijn er 421 mogelijke problemen veroorzaakt door finasteride. Het gaat om depressie, seksueel dysfunctioneren, waaronder erectiestoornissen. Bij 14 % van de gebruikers hielden de klachten na staken van het middel. Het is niet ondenkbaar dat de werkelijke aantallen hoger zijn, veel mannen praten liever niet over hun seksueel functioneren.

Finasteride bijwerkingen

Het vervelendst is nog de onzekerheid. Niemand weet of na het stoppen de klachten verdwijnen of niet. Het lijkt er op dat finasteride iets veranderd in het functioneren van de hersenen. Zo is gebleken dat bepaalde afbeeldingen die deze mannen eerst opwindend vonden, met het gebruik van finasteride geen reactie meer oproepen. (bron http://www.kpbs.org ) Het is duidelijk dat er nog veel onderzoek nodig is.

Maak je je zorgen ? Neem contact met de Haarkliniek, dat kan ook geheel anoniem.

Wil je een veilig middel zonder kans op vervelende bijwerkingen ? Neem ons Biologisch Haarserum. Veel mannen gebruiken het inmiddels met goed resultaat. (klik hier)

AMPULLEN_man_klein

Categorie

misschien ook interessant

Tags