Veilige shampoo. Maak je haar gezond

Een veilige shampoo voor je haar, bestaat dat ?
Als je last krijgt van je haar is je shampoo het eerste waar je kritisch naar moet kijken. Als je haar uitvalt, dun wordt, bros, breekbaar, droog of futloos is: het zijn allemaal tekenen dat je haarstructuur niet meer zo goed en stevig is als eerst. Het laatste dat je dan wilt is dat je haar verder beschadigt raakt of zelfs afbreekt.

veilige shampoo haaruitval

In (bijna) alle shampoos zit te veel zeep. Dit merk je aan de hoeveelheid schuim. Zeep en schuim is agressief ,het  droogt je haar verder uit waardoor de beschadiging toeneemt en je haarprobleem alleen nog maar erger wordt. Het is een probleem dat ik vaak zie.

Wij hebben speciale shampoos ontwikkelt  die geen zeep bevatten maar uitsluitend natuurlijke ingrediënten.  Deze shampoos zijn bijzonder ver zorgend en herstellend voor het haar. Je haar wordt weer mooi gezond en glanst weer. De shampoos hebben het keurmerk BDIH wat garant staat voor kwaliteit en veiligheid.  Hoe de shampoo precies werkt  zie je duidelijk in dit filmpje. Veilige shampoo Vitaal Shampoo, 100% natuurlijke shampoo van Haarkliniekshop.com – YouTube

De Aloe Vera shampoo is het meest geschikt voor droog en bros haar; de Vitaal shampoo voor haar dat geverfd of gepermanent wordt en de Basis shampoo is geschikt voor de overige haartypen.

natuurlijke shampoo, beste shampoo, shampoo haaruitval, shampoo zonder sls, ph shampoo  Wil je de shampoo bestellen ? Klik

1 Reactie

Avatar
Madeleine 01-03-2013, 17:55

Klorane shampoo heeft geen betacocamine en is erg fijn voor het haar,of avenda shampoo.
Van andere shampoo s krijg ik gauw drooge uitslag langs de haarwortelrand.
Helaas is klorane niet in Nederland te verkrijgen.alleen in Frankrijk en Italië.
Vr groet Madeleine.

Reageer
certificaat World Trichology Society certificaat World Trichology Society drs. Plinck
dokter Plinck is lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck