Haaruitval Webinar door Drs. Plinck

Stel al je vragen over haaruitval aan de expert: drs. Plinck van de Haarkliniek!

Dinsdag 19 mei om 18.00 uur vertelt drs. Plinck van de Haarkliniek je alles over wat haaruitval is, waar het door komt en wat er er aan te doen is. Ook heb je tijdens dit webinar zelf de gelegenheid om vragen te stellen aan deze expert! kijk hier naar de registratie: webinar haaruitval


5 Reacties

Avatar
Sara 15-11-2015, 20:02

Ik heb last van alopecia areata. maar het is nu echt heel erg. Is daar al een behandeling van bekend?

Reageer
Drs E. Plinck
Drs E. Plinck 16-11-2015, 17:03

nee, helaas nog niet. er vindt wel veel onderzoek plaats, maar iets dat al in de praktijk kan worden toegepast is er nog niet

Reageer
Avatar
Rilana 13-10-2015, 09:33

Ik gebruik nu humira voor mijn colitus ulserosa!! Maar mijn haar word niet echt dikker!! Ik gebruik vit b en c en d wat kan ik nog meer doen ook gebruik ik glucosamine en mam groetjes Rilana

Reageer
Drs E. Plinck
Drs E. Plinck 14-10-2015, 22:05

het is belangrijk de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. probeer ook ons Biologisch HaarGroeiserum: dit voorkomt haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei. succes https://haarkliniekshop.com/haargroei/biologisch-haarserum-vrouw

Reageer
Avatar
Mariska 01-12-2015, 10:41

Beste Rilana,

Ik zag dat je Humira gebruikt. Momenteel ben ik bezig met een onderzoek onder Humira-patiënten, hiervoor ben ik specifiek op zoek naar patiënten die korter dan 1 jaar Humira gebruiken. Het doel hiervan is om de ondersteuning, dienstverlening en informatie voor patiënten te verbeteren.
Mocht je recent gestart zijn met Humira, zou ik dan eens contact met je mogen opnemen? Je kan mij bereiken via mariska@samhealth.nl of 06-50579843.

Bedankt vast!

Reageer
certificaat World Trichology Society certificaat World Trichology Society drs. Plinck
dokter Plinck is lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck