Drs. Plinck’s 18 beste tips tegen haaruitval!

Op 22 december om 15:00 uur gaat het tweede webinar van De Haarkliniek plaatsvinden: Drs. Plinck’s 18 beste tips tegen haaruitval voor vrouwen en mannen!

Of je nu net last hebt van haaruitval, je zorgen begint te maken of er écht iets aan wilt doen. In dit webinar deelt drs. Plinck zijn 18 beste tips tegen haaruitval voor vrouwen en mannen!

klik op de link om je zelf op te registreren voor deze webinar : Drs. Plinck’s 18 beste tips tegen haaruitval!


8 Reacties

Avatar
Mariëtte Snoeren 29-08-2018, 11:02

Goedemorgen dr. Plinck,
Ik heb een vraag. Ik ben een vrouw van 52 jr. Ik sport 3 keer per week intensief. Daarbij transpireer ik veel op mijn hoofdhuid. Ik heb het idee dat daardoor mijn haaruitval heviger wordt. Is dat mogelijk?
Van mijn huisarts heb ik ketoconazol shampoo voorgeschreven gekregen.
Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groet,
Mariëtte Snoeren

Reageer
Drs E. Plinck
Drs E. Plinck 30-08-2018, 16:14

nee door (hevige ) transpiratie verergerd haaruitval niet. wellicht is er meer aan de hand. Een haarwortelonderzoek beidt de meeste duidelijkheid

Reageer
Avatar
byniam 06-08-2017, 10:08

Kan ik een Folliculaire Unit Extractie uit laten voeren als ik last heb van roos?

Reageer
Drs E. Plinck
Drs E. Plinck 07-08-2017, 13:05

zelf doe ik deze behandeling niet, maar ik denk niet dat roos een belemmering zal zijn. ook is hoofdroos betrekkelijk eenvoudig te behandelen met onze natuurlijke antiroos shampoo: https://haarkliniekshop.com/shampoos-en-conditioners/anti-roos

Reageer
Avatar
Tim 09-03-2016, 15:59

Beste dr. Plinck,

Ik ben inmiddels al 18 jaar en het is me opgevallen dat me haar sinds een jaartje behoorlijk achteruit is gegaan. Tot het punt dat ik zelfs me kale plekken moet verbergen d.m.v het te kammen, tot het punt dat dit zeer stres verwekkend voor mij begint te horen, aangezien ik aan neem dat er iets niet klopt om op deze leeftijd nu al me plekken moet gaan verbergen. Me plekken zijn vooral in het midden/achterin van mijn bovenhoofd te zien, en ook aan de zijkanten beginnen er steeds meer plekken te komen. Wanneer ik me haar was en naar de spiegel kijk, valt het mij op dat ik tamelijk veel huid zie. Ik weet me geen raad en zou super graag willen weten wat ik nou precies moet doen, aangezien ik het wel ernstig vindt om op zo’n jonge leeftijd al te gaan stressen om mijn haar & steeds in de spiegel moet kijken of er geen duidelijke plekken te zien zijn. Is dit al eerder bij u voorgekomen? Aangezien ik het gevoel krijg dat ik 1 van de weinigen ben die al op zo’n jonge leeftijd met dit probleem kampen. Ik hoor het erg graag van u.

Hartelijke groet,

Tim

Reageer
Drs E. Plinck
Drs E. Plinck 09-03-2016, 17:05

Nee je bent zeker niet de enige bij wie het haar al op zo’n jonge leeftijd dun wordt. Gelukkig kun je er wat doen, Probeer de haarboost. dit is een compleet pakket om haaruitval te verminderen en verloren haar weer te laten aangroeien: https://haarkliniekshop.com/haargroei/haarboost-man

Reageer
Avatar
Bart 26-02-2016, 13:52

Beste dr. Plinck,

Ik sport een aantal keren per week, maar ben ook weer van plan om 2x in de week een uur te gaan zwemmen (in het zwembad). Als ik na het zwemmen mijn haar gewoon was met uw Aloë Vera shampoo en erna de ‘Natuur kuur’ erin doe, is dat toereikend? Of zegt u: ‘Beter helemaal niet gaan zwemmen’? Met andere woorden: Kan het kwaad voor mijn haar als ik 2x in de week een uur zwem, maar erna mijn haar wel gewoon goed behandel met de juiste producten?

Hartelijke groet,

Bart

Reageer
Drs E. Plinck
Drs E. Plinck 28-02-2016, 20:38

nee, het kan geen kwaad te gaan zwemmen. Chloor in het zwembadwater heeft een iets uitdrogend effect, maar als u het haar direct erna wast met de Aloe Vera Shampoo en behandeld met de NatuurKuur conditoner verzorgt u het haar prima en wordt het uitdrogend effect geheel opgeheven. veel zwemplezier !

Reageer
certificaat World Trichology Society certificaat World Trichology Society drs. Plinck d kok tricholoog, specialist haaruitval
dokter Plinck en D Kok, tricholoog zijn lid van World Trichology Society
World Trichology Society
BIG registratie drs Plinck BIG registratie drs Plinck